Puiet de păstrăv comercializat

Puiet de păstrăv din icre enbrionate import. Eclosare proprie ferma pisciolă Roșia/Bihor. Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitatea pe care vreți să o cumpărați.

Puiet după gramaj Puiet de pastrav – puiet de păstrăv de 5 gr
– puiet de păstrăv de 15 gr
– puiet de păstrăv de 30 gr
– puiet de păstrăv de 50 gr
– puiet de păstrăv de 80 gr
– puiet de păstrăv de 100 gr
– puiet de păstrăv de 2-300 gr

Alimentația puietului de păstrăv

În alimentaţia puietului de păstrăv, furajarea se face de 5-6 ori/zi în funcţie de temperatura apei, iar după 6 luni, de 3 ori/zi. Valorificarea maximă a hranei administrate se obține  la temperaturile cuprinse între 12 şi 18°C. Puieţii de păstrăv sunt crescuţi în bazine de preferinţă rotunde, confecţionate din polipropilenă, fibre de sticlă sau din lambriu căptuşite cu o prelată specială. Diametrul bazinelor este de 2 m, iar înălţimea de 0,75 m. Sunt confecţionate din polipropilenă. Avantajul bazinelor pisciole rotunde este în faptul că nivelul apei din bazine este reglabil în funcţie de greutatea puieţilor de păstrăv, se curăţă uşor şi condiţiile de igienă sunt optime pentru puieţi. Peştii sunt ţinuți în aceste bazine până ating greutatea de 5 gr. La ferma Roșia-Bihor Novara Invest faza de puiet se termină la 15 gr, trecând în categoria de peşti de producţie. Se începe administrarea furajului de 2 mm şi în următoarele 4,5 luni se va ajunge la gramaje de 230-250, adică în faza peştilor de consum.(În această perioadă se administrează o furajare de păstrăv cu 48% proteine şi 25-28% grăsimi. În ultimele 3 săptămâni pentru a reduce grăsimea abdominală şi pentru a obţine o carne de calitate superioară, se reduce procentul de grăsimi din furaje: 44%/proteine şi 14% grăsimi – aşadar se face purging.